Upeita tapoja, joilla voit hyötyä niskahieronnasta

author
1 minute, 17 seconds Read

Tilastot osoittavat, että yli 90 prosenttia maan työntekijöistä kärsii niskakivuista. Kipu on mitä tahansa lievästä krooniseen. Tärkeimmät niskakivun syyt liittyvät työhön. Jos koet kovasta työstä johtuvaa stressiä, niskasi turpoaa ja kärsii kipuista nopeasti. Pitkäaikainen seisominen tai istuminen useiden tuntien ajan ovat suurimmat syyt niskakivuille useimmille ihmisille. Inaktiivisuus voi olla toinen syy joillekin ihmisille, jotka elävät hyvin lepotilassa. Jotkut kroonisista sairauksista, kuten osteoporoosista ja niveltulehduksesta kärsivät henkilöt voivat myös kokea niskakipuja.
Miksi sinun pitäisi ryhtyä toimiin nyt
Jos istut tai seisot useita tunteja, niskalihaksesi supistuvat aiheuttaen jäykkyyttä, joka lopulta johtaa kipuun. Tätä tapahtuu päivittäin monille ihmisille, erityisesti niille, jotka työskentelevät toimistoissa. Jos et hoida lievää niskakipua, se voi kehittyä krooniseksi palkaksi tai johtaa muihin pahempiin tiloihin. Jos kärsit tästä kivusta, on vaikea työskennellä mukavasti ja tehokkaasti. Se vaikuttaa työhön, terveyteen ja jopa sosiaaliseen elämääsi. Elät onnetonta elämää ja saatat jopa alentaa kuolevaisuuttasi.
Hieronta on loistava lievitys niskakipuihin
Koska niskakivun taustalla olevat syyt ovat lihasten supistuminen ja jäykkyys, tärkein ratkaisu on lihasten venyttely helpotuksen saamiseksi. Kaikki venytykset eivät kuitenkaan käy. Jos venyttää lihaksia väärin, voit pahentaa kipua tai jopa sotkea suonet. Paras tapa on käydä niskahieronnassa paikallisessa salissa ennen tai jälkeen töiden. Se kestää korkeintaan kymmenen minuuttia, mutta se auttaa sinua saamaan olosi paremmaksi. Hieronta ei vain lievitä niskakipuja, vaan myös olkapäitä ja selkää sekä vähentää stressiä.