4 vinkkiä, jotka auttavat sinua luomaan mieleenpainuvia kansiportaita

author
1 minute, 8 seconds Read

Kauniin kannen suunnittelu ei ole helppoa. Se vaatii kärsivällisyyttä ja kuten olet jo arvannut, luovuutta. Mutta se ei ole kaikki. On niin monia muita asioita, jotka sinun on otettava huomioon kantta rakennettaessa. Otetaan esimerkiksi kansiportaat. Ne voivat joko lisätä kannellesi esteettistä arvoa tai tehdä päinvastoin ja tehdä kannesta ruman.

Vyöhykevaatimukset

Varmista ensin, että otat ensin selvää paikallisista kaavoitusvaatimuksista, jotka koskevat takaiskuja ja rakentamattomia vyöhykkeitä. Varmista vain, että kansisi ja sen portaat eivät ylitä laskurajoja. Varmista myös, että et rakenna kanttasi rakentamiskieltoalueelle.

Nouse ja juoksu askeleen

Ota aikaa mitataksesi kannen korkeus maasta tuumilla. Jaa sitten korkeus 7,5:llä, joka on yleensä kunkin askeleen nousu. Tällä tavalla sinun on helppo saada rakennettavien askelmien määrä. Jokaisen askeleen tulee olla vähintään 12 tuumaa. Toisaalta portaiden kaltevuuden tulee olla noin 40 astetta maasta.

Konkreettinen alaosa

Valmistele kaikkien tarvittavien laskelmien jälkeen alue, jossa kannen portaat koskettavat maata. Kaivaa vain 6 tuuman syvä neliöalue ja poista siitä kaikki lika ja ruoho. Täytä sitten 2 tuumaa hernesoralla ennen kuin tasoit sen peukalolla. Täytä loput korsun alueesta nopeasti kuivuvalla sementillä ja tasoita alue lastalla.

Stringerit

On mahdotonta keksiä kaunista dekkiä valmistamatta kielet. Ne on valmistettu vahvoista 2×12 levyistä. Käytä kehystysneliöitä niiden osien merkitsemiseen, jotka tulisi leikata irti nauhasta. Tällä tavalla sinun on helppo keksiä siksak-kuvio. Tarvitset vain laadukkaita terassiasentajia töiden suorittamiseen.

Similar Posts