3 henkeäsalpaavaa kansikaiteen ideaa, joita sinulla ei ole varaa sivuuttaa

author
1 minute, 36 seconds Read

Hyvin tehty, hyvin suunniteltu kansi voi erottaa upean kannen tylsästä ja huonosta. Mutta mikä todella tekee hyvän dekan? Onko se materiaali vai muotoilu? Varmaa vastausta ei ole, koska nämä kaksi tekijää täydentävät toisiaan. Suunnitteluun kuuluvat tekijät, kuten portaiden ulkonäkö ja muut lisävarusteet, kuten kiskot. Kisoista puhuttaessa ne ovat viime aikoina omaksuneet paljon tärkeämpiä tehtäviä kuin vain turvallisuuden ja tuen. Tässä on joitain mielenkiintoisimmista kansikaiteiden ideoista, joita voit harkita.
Metalliset kannen kiskot
Niissä on kuninkaallisen tuntua riippumatta siitä, mihin ne asennetaan. On kaksi tapaa edetä asiassa. Voit yhdistää puuta metalliin luodaksesi kaksoisvaikutelman tai voit valita puhdasta, takorautaa. Huomaa, että toisin kuin muut kaidemateriaalit, joita voit harkita, huono sää, kosteus ja ilmakemikaalit voivat vaikuttaa metalliin helposti. Onneksi kaikkia näitä haittoja voidaan vähentää suuressa määrin tietyillä kemiallisilla käsittelyillä. On myös se tosiasia, että metallikaiteet voivat olla melko raskaita. Tämän ratkaisemiseksi varmista, että kannen lattia on riittävän vahva kestämään metallikiskon painon.
Komposiittikannen kiskot

Kansilaudat on aina rakennettu puusta. Mutta viime aikoina puun niukkuus on pakottanut valmistajat tutkimaan muita vaihtoehtoja. Siinä komposiittikannet tulevat kuvaan. Ne ovat ympäristöystävällisiä, koska niiden valmistukseen käytetyt materiaalit ovat synteettisiä ja luonnollisia. Komposiittipäällysteitä on kahta tyyppiä:
• Kiinteä komposiittiterassi
• Ontto komposiittiterassi

Kiinteät komposiittikannet ovat painavampia, näyttävät luonnollisemmalta ja niissä on puisia kuvioita. Ontot versiot sen sijaan ovat kevyempiä ja näyttävät keinotekoisilta. Ne voivat laajentua ja supistua sääolosuhteiden mukaan. Molemmat tyypit ovat kestäviä ja voivat vähentää merkittävästi kannen huoltoon vuosittain käyttämääsi rahamäärää.

Lasiset kannen kiskot

Kirkas lasiterassi on äärimmäinen kaidejärjestelmä, joka tarjoaa upeat näkymät vuoristoon tai järvelle takapihastasi. Se on kallista, mutta aina jokaisen sentin arvoinen. Ne voidaan asentaa kahdella tavalla: yksittäisten karkaistusta lasista tai akryylistä valmistettujen kaiteiden tai kiinteiden paneelien kautta.

Similar Posts